modul1 magan kep kerettel
 

Magánszemélyek
kertek, udvarok

modul2 sport kep kerettel
 

Sportpályák
kialakítása, felújítása

modul3 kozter kep kerettel
 

Önkormányzatok
közterületek, játszóterek

also modul kep

GreenLine Hungary Kft.
Gyeptégla és rögtön zöld a kert!Rohanó, felgyorsult világunkban minél távolabb kerülünk a természettől, annál jobban vágyunk legalább egy kis apró, talpalatnyi zöld területre, legyen az saját udvarunkon, vagy egy parkban. Többek között ennek is köszönhető, hogy napjainkban egyre növekvő az igény a kellemes esztétikai hatást biztosító és ápolt zöldterületek iránt. Az igényes pihenőkertek, udvarok, városi parkok, játszóterek, sportpályák és egyéb közterületek füvesítésére kiváló megoldást jelent a gyeptégla, melynek használatával rövid idő alatt gyönyörű pázsitot alakíthat ki.

Miért a Greenline?

A Greenline Hungary Kft. csapatának célja, hogy segítsen megrendelői, ügyfelei elképzeléseit megvalósítani az általunk kínált minőségi gyeptégla biztosításával.

Cégünk a Dél-Alföld kiváló minőségű termőtalajain (Békéscsaba körzetében) foglalkozik minőségi készgyep előállítással. A kedvező termőhelyi viszonyok és a füvek területén szerzett sokéves hazai, valamint nemzetközi tapasztalat együttes eredményeként megjelenő minőségi gyeptégla a szállítmányozó partnerünk segítségével Magyarország távolabbi pontjain is versenyképes termékként jelenik meg.

Sokan gondolhatják, hogy a gyeptégla használata nem lehet kifizetődő, hiszen drágább ennek telepítése, mint amekkora költségekkel az egyszerű füvesítés járna. Azonban a gyeptégla számos előnye miatt a plusz anyagi ráfordítás könnyen megtérülhet, hiszen összességében sokkal gazdaságosabb, mint a füvesítés.

A gyeptégla előnyei:

  • prémium minőség
  • kiváló ár-érték arány
  • hihetetlen gyorsaság
  • gyommentesség