Sportpályák

A Greenline Hungary Kft. csapatának több, mint 15 éves szakmai tapasztalata lehetővé teszi, hogy a füvesítés terén nyújtott szolgáltatásait sportpályákat (labdarúgó pályák, lovas pályák, golfpályák) üzemeltető egyesületek, önkormányzatok, valamint gazdasági társaságok felé is kínálja. Legyen szó akár sportpályák kialakításáról, akár felújításáról, szívesen állunk rendelkezésükre!


A sportpályák kialakítása a Greenline Hungary Kft. által termelt gyeptégla alkalmazásával nagyon gyorsan és hatékonyan kivitelezhető. A készgyep felhasználás eredményeként létrejött sportcélú területek a gyeptégla számos előnyös jellemzőjét egyesítik:

  • prémium minőség
  • terhelhetőség, strapabíró képesség
  • gyors igénybevétel a lerakást követően
  • gyommentesség


A sportpályák kialakításának és felújításának alternatív módjaként kínáljuk gépi füvesítés szolgáltatásunkat. Ennek során a terület jellegéhez igazodóan kiválasztott fűmagkeveréket egy erre speciálisan kifejlesztett vetőgép segítségével, ún. szórva vetési eljárással juttatjuk a már előkészített vetőágyba. A vetést követően nehézhengerrel biztosítjuk a talaj kellő tömörségét. Ennek az eljárásnak nagy előnye, hogy a fűmagok nem csupán a talaj felszínére kerülnek, hanem a vetőgép speciális kialakításának köszönhetően azok a talaj felső 2 centiméteres rétegébe dolgozódnak be, így biztosított lesz minden feltétel a kifejlődéshez.


Füvesítés vagy gyeptégla? Melyikkel jár jobban?

katt ide gomb